Kolde og Varme
Rejemad med grøn mayo og citron
Kr. 168,-
Ravioli med trøffel og Crunchie Serrano
Flødecreme og brød
Kr. 158,-
Stjerneskud
Stegt fiskefilet, røget laks, Rejer, kaviar, citron og dressing
Kr. 198,-
Pandestegt sandartfilet med friske asparges
Smørvente små dildkartofler og Hollandaise sauce
kr. 225,-
Frokosttallerken
Laksetatar med karse og cremefraiche
*
Friske asparges med håndpillede rejer og citrus creme
*
Mørbradbøf Cordon Bleu
på Pom. Rösti
*
Rabarber trifli med flødeskum
Serveret med friskbagt brød
Kr. 258,-
Påske menu
Smørstegt Sandart med asparges og hollandaise
*
Rosa stegt Kalvemørbrad med trøffel pom. Anna
Portvinssky og frikassé i filokurv
*
Flødeis på rabarber og sprød vanilje tuiles
1 hovedret kr. 318,-
2 retter kr. 388,-
3 retter kr. 438,-