Det sæsoninspirerede køkken

Forår - Menu 1​

  • Smørbagt hvid fisk med safransauce og syltede løg
  • Pestobagt poulardbryst med spæde smørsauteret grønsager og små kartofler

  • Rabarber mazarintærte med sorbet og coulis

3 retter Kr. 428,-​

Forår - Menu 2​

  • Laksetatar med karse anrettet på plukket salat og rugbrødschips

  • ​Friskkogte asparges med rødløgssmør
  • Rosa Kalvemørbrad med forårsgrønt og melonsalat og små kartofler 

  • Hvid chokolade mousse med sorbet og råsyltede bær​​

4 retter Kr. 488,-​

Sommer - Menu 3​

  • Spansk Serrano skinke med plukket salat og marinerede artiskokker
  • Dansk sommerbuk med nye kartofler og timian sauteret urter
  • Friske Jordbær med rørt vanilleiscreme​

​3 retter kr. 458,-​

Sommer - Menu 4​​

  • Hummerhaler og laksesouffle på ærtepure creme og hummerbisque
  • Røget poulardbryst med urtepickles og vagtelæg
  • Medaljon af helstegt kalveryg med sæson grønt, kalvesky og sommerkartofler
  • Mandelbund med sorbet og balsamico marineret jordbær​

4 retter kr. 488,-​

Efterår - Menu 5​

  • Tapastallerken med ristede tigerrejer, fyldt champignons og Bresaula
  • Krondyr med rodfrugt saute, svampe og kartoffeltærte
  • Creme Brulee med citrus sorbet og efterårets bær​

​3 retter kr. 458,-​

Efterår - Menu 6​

  • Laksefarseret skærising med jordskokkefløde
  • Poulard souffle med ristede pinjekerner og plukket salat
  • Olivenstegt lam med ovnbagt aubergine og tomatsky
  • Chokoladetærte med appelsinsorbet og æblekompot​​

​4 retter kr. 488,-​

Vinter - Menu 7​

  • Orly indbagt, lime marineret kulmule med svamperisotto og persilleolie

  • Let røget andebryst med svampe, løgsaute og brombærsky
  • Passions fragilite med granatæble, et strejf af orangeglace og blåbærparfait​

3 retter kr. 458,-​

Vinter - Menu 8​

  • Timian ristede torskemedaljon med friterede urter og hummer bisque
  • Oksemørbrad med selleriflan, svampesky og pom. Anna               

  • 2 gode oste med chutney, syltede valnødder og smør ristet rugbrød 

  • Desserttallerken med et udvalg af vores Desserter​

​4 retter kr. 488,-​

Restaurant Skamlingsbanken I/S

​v/Karina Poulsen og Niels H Sohl

​​

Skamlingvejen 123, 6093 Sjølund

Klik her for rutevejledning

Åbningstider

vi har selskaber og arrangementer hele året 

A la carte

i​ Januar, Februar, Marts 

Lørdag og søndag frokoståben for a la carte

Påsken tor, fred, lør, søn, mandag 

Juni, juli, august frokoståben (lukket mandag)

​september, oktober, november og december koncentrerer vi os om forudbestilte selskaber ​og arrangementer.

facebook_2​ - Følg os på Facebook

banner_groen_847x274