Det klassiske køkken

Forretter​

​Rejecreme med røget laks på sprød salat

kr. 98,-​​

​Fiskesymfoni med laks, hvid fisk og rejer

kr. 108,-​​

​Lakseterrin med urter, anrettet på salat og krydderurtedressing

kr. 98,-​​

​Butterdejstarteletter m/høns i asparges, bacon og tomat

kr. 88,-​​

​Hovedretter​

​Braiseret nakkesteg med sæsongrønt, stegesky

og små kartofler med krydderurter

kr. 208,-​​

​​Kalvesteg stegt som vildt med halve æbler og waldorfsalat, surt og sødt

kr. 228,-​​

​Krondyrsfilet persillesvampe, sæson grønt

og rosmarinsky med fløde

kr. 258,-

​Helstegt oksemørbrad med ovnbagte urter, sæsonens salat

Kartoffel gratin og rødvinssauce

kr. 248,-​​

​​

Desserter​

Hindbærmousse med frisk frugt​

kr. 88,-​​

Mandelkage med rørt is og brombærkompot​

kr. 98,-​​

Hjemmelavet islagkage med chokolade og mandler​

kr. 98,-​​

Chokoladeskål med parfait, sorbetis og bærkompot​

kr. 98,-​​

Dessertsymfoni med udvalg af husets søde specialiteter​

kr. 108,-​​

Restaurant Skamlingsbanken I/S

​v/Karina Poulsen og Niels H Sohl

​​

Skamlingvejen 123, 6093 Sjølund

Klik her for rutevejledning

Åbningstider

vi har selskaber og arrangementer hele året 

A la carte

i​ Januar, Februar, Marts 

Lørdag og søndag frokoståben for a la carte

Påsken tor, fred, lør, søn, mandag 

Juni, juli, august frokoståben (lukket mandag)

​september, oktober, november og december koncentrerer vi os om forudbestilte selskaber ​og arrangementer.

facebook_2​ - Følg os på Facebook

banner_groen_847x274